RS30004_KA-20150401-IMG_3068-otdk-scrCsütörtökön zárul a hallgatók megmérettetése a XXXII. OTDK Orvos és Egészségtudományi Szekciójában. A 78 tagozatban zajló versengés kétnapos, az eredményhirdetés pénteken lesz. 

Különlegesség, hogy idén mobilapplikáció készült a konferenciára, amely tartalmazza a részletes programot, a helyszíneket és az előadók profilját is.  Az applikáció segítségével most először egyebek mellett lehetőség van megszavazni a konferencia közönségdíját. Aki végighallgat egy teljes tagozatot, a befejezés után a tagozatot felügyelő hallgatóknál beolvassa a tagozathoz tartozó QR-kódot, ami feljogosítja a szavazásra. RS30005_20150402-KA-20150402-IMG_9485-scrMinden résztvevőnek egy szavazati joga van az egész konferencia időtartama alatt.

A Semmelweis Egyetem karainak vezetőségi döntése alapján az egyetem azon hallgatói, akik a konferencián nem indulnak előadással, mégis végighallgatnak öt tagozatot és egy tetszőleges előadásról egy esszét benyújtanak, jogosultak egy kredit pont megszerzésére. Az 5 tagozaton való részvételt a helyszíneken – hasonlóképpen a szavazáshoz – a tagozatot felügyelő hallgatóknál megtalálható QR-kód leolvasásával lehet hitelesíteni.

Tóth-Szabó Szilvia
Fotók: Kovács Attila – Semmelweis Egyetem

Galéria

10kép

A cikket a Semmelweis Egyetem Kommunikációs Igazgatósága tette közzé.