Augusztus 25. és 30. között rendezi meg a leendő hallgatók számára a Semmelweis Egyetem immár negyvenedik gólyatáborát az SE Instruktor Öntevékeny Csoportja.

RS5207_IMG_9842-scrA hagyományosan a Tatai Ifjúsági Táborban eltöltött hét célja egyebek mellett, hogy az instruktorok hasznos, gyakorlati információk átadásával segítséget nyújtsanak a hallgatók kezdeti lépéseihez, valamint a csapatépítő játékoknak köszönhetően az elsőévesek már ismerősként ülhessenek be az első előadásukra. 

A táborban részt vesznek a Hallgatói Önkormányzat képviselői is, akik a hat nap alatt megismertetik a gólyákkal többek között a kollégiumi jelentkezés részleteit, illetve a tanulmányi és vizsgaszabályzatot.

Az IÖCS Magyarország egyik legnagyobb taglétszámú független hallgatói szervezete, instruktorai több mint harminc éve vesznek részt a Semmelweis Egyetem hallgatói életének szervezésében. Az egyesület munkájában közel ezren vállalnak szerepet, az orvostanhallgatókon kívül joghallgatók és műegyetemisták is.  A gólyatábor mellett a gólyabál és a gólyahajó előkészületeit és lebonyolítását is az IÖCS végzi. Az idei gólyatábor szervezésében az a 277 fiatal is részt vesz, akik a közelmúltban végezték el az Instruktor Öntevékeny Csoport nyolchetes képzését.

További, folyamatosan frissülő információ és jelentkezés: www.golya.iocs.hu

Mozer Mária

Fotó: Kovács Attila – Semmelweis Egyetem

A cikket a Semmelweis Egyetem Kommunikációs Igazgatósága tette közzé.