Galéria

1kép

Idén először a Semmelweis Egyetem weboldalán egyedi, elektronikusan küldhető és akár személyes üzenettel is kiegészíthető karácsonyi képeslapok találhatók. A fenti képekre kattintva többféle szabadon letölthető, hangulatában az egyetemhez kötődő üdvözlőlap közül választhat, és amennyiben elnyeri valamelyik a tetszését, azzal kívánhat kellemes ünnepeket munkatársainak, ismerőseinek elektronikus levél útján.

A képek a Novell Groupwise levelezőrendszerben háttérképként is elküldhetőek, és személyes üzenettel kiegészíthetőek, ha az „Új levél” megnyitásakor a „Megtekintés” menüpontban bekapcsolja a HTML nézetet. Ekkor megjelenik egy szerkesztőléc ikonokkal, ezek közül a „Háttérkép beillesztése” ikonra kattintva kiválaszthatja és beillesztheti az előzőleg letöltött képet. A fogadó szintén HTML nézetben látja a képeslapot.

Ezzel a remélhetőleg hasznos ajándékkal kíván boldog karácsonyt és eredményekben gazdag új évet a Semmelweis Egyetem minden munkatársának a Marketing és Kommunikációs Igazgatóság!

Képeslapok nyomtatáshoz, nagy felbontásban

A képeslapokat az MKI megbízásából Kovács Attila készítette. /attekovacs.com/