Több mint száz klinika, intézet, szervezeti egység jutott önálló, egyszerűen szerkeszthető weboldalhoz a Semmelweis Egyetem új honlaprendszerében, és mintegy ötvenen vettek részt azon az előadáson, amelyen a szerkesztőfelület kezelésével, a honlap testreszabásának, feltöltésének lehetőségeivel ismerkedhettek az érdeklődők.
Az új egyetemi honlaprendszeren belül minden szervezeti egység saját weboldalt kaphat, amelyet egyszerű webszerkesztő programmal maga szerkeszthet, tölthet fel tartalommal. Az elmúlt nyolc hónapban a Marketing és Kommunikációs Igazgatóság több mint száz klinika, intézet, szervezeti egység weboldalát készítette el és adta át az intézmények szerkesztőinek.

A hirek@semmelweis-univ.hu  e-mail címen bármely intézmény, szervezeti egység bejelentheti igényét az új honlapra a Marketing és Kommunikációs Igazgatóság felé, amely három munkanapon belül létrehozza, átadja az új weboldalt. A már működő honlapokkal kapcsolatos kérdéseket, kéréseket, illetve azokat a intézeti híreket is itt jelenthetik be a szervezeti egységek, amelyeket a központi honlapon is szeretnének közzétenni. Az igazgatóság az érdeklődés függvényében szervez előadásokat is. Az új rendszer létrehozásával párhuzamosan a régi egyetemi honlapra történő visszalinkelés folyamatosan megszűnik.
SzZs