A PATH projektet az Egészségügyi Világszervezet Európai Regionális Irodája indította el 2003-ban. A PATH a kórházi minőségfejlesztést támogató teljesítményértékelő eszközrendszer (Performance Assessment Tool for quality improvement in Hospitals), amely segítséget nyújt a kórházak számára a munkájuk értékeléséhez, az eredményeik felülvizsgálatához, és ahhoz, hogy az eredményekből kiindulva minőségfejlesztési tevékenységet végezzenek más kórházak gyakorlati tapasztalatait is felhasználva. A PATH rendszerét egy nemzetközi szakértőkből álló csoport dolgozta ki a szakirodalom széleskörű áttekintése alapján. Az adatgyűjtés jelenleg 9 ország 140 kórházában folyik, ebben Magyarország 7 kórháza vesz részt.

A tapasztalatok és eredmények széleskörű megbeszélése, az  indikátorok gyakorlati alkalmazhatóságának bemutatása érdekében

I. PATH ORSZÁGOS KONFERENCIÁT szervezünk.

Időpont: 2010. október 21.
Helyszín: a Nemzeti Erőforrás Minisztérium Tanácsterme (V. Arany János u. 6-8.)

A PATH konferenciát intézményi döntéshozóknak, minőségügyi vezetőknek, a kórházak tevékenységének értékelése, indikátorok fejlesztése és alkalmazása iránt érdeklődő kollégáknak ajánljuk.

A részletes tájékoztatót hamarosan közzétesszük honlapunkon.
Kérjük, amennyiben e-mailben szeretne tájékoztatást kapni, jelezze a PATH e-mail címére: path@emk.semmelweis.hu

További információ a PATH projektről