2006. június 6-án, kedden 15.00-18.00…

Kedves Érdeklődő!

Örömmel tájékoztatom, hogy egy új lehetőséggel bővültek oktatási szolgáltatásaink. A Világbank Global Development Learning Network (GDLN) tagjaként a világhálón elérhető videokonferenciákat szervezünk, amelynek Ön is könnyen a részese lehet.

A konferenciák tartama alatt weblapunkon a www.emk.semmelweis.hu – aktuális – „GDLN élő” menüpont alatt Ön is élőben követheti a konferenciát, sőt a „chat” lehetőségen keresztül kérdéseket tehet föl a moderátoroknak, előadóknak.

A következő ilyen esemény 2006. június 6-án, kedden 15.00-18.00 óra között kerül megrendezésre, amelyet Ön is megtekinthet saját irodájában, saját számítógépén. A téma a kórházi társasági forma-váltás, és a június 6-i alkalommal az észt és az osztrák kórházi szektor racionalizálásával, korporatizációjával kapcsolatos esettanulmányokat mutatnak be az előadók. (Harald Maikisch [Ausztria], Maris Jesse [Észtország])

Reméljük, hogy Önt is „virtuális” résztvevők között köszönthetjük és él ezzel az izgalmas és hasznos lehetőséggel. Ha az időpont nem alkalmas az Ön számára, a GDLN archívum menüpont alatt megtekintheti a felvételt. A konferencia első része megtekinthető a www.emk.semmelweis.hu honlapok, azon belül OktatásNemzetközi ProgramokGDLN menüpont alatt.

A közeli jövőben nemzetközi vitafórumokat szervezünk majd a magyar egészségpolitika kritikus kérdéseinek elemzésére.

A programtájékoztató, technikai javaslatok:

Cím: Organisational Reforms within Public Hospitals

Előadók: Harald Maikisch [Ausztria], Maris Jesse [Észtország]

Időpont: 2006. június 6. 15.00-18.00

Webcím: www.emk.semmelweis.hu

Szoftver: Internet Explorer 6.0, Windows Media Player 10.

Sávszélesség: min. 256 Kbit/s

Hardver szükséglet: min. 1500 MHz-es processzor, 256 MB memória

Chat: Az élő adáshoz való kapcsolódáskor meg kell adni egy „chat” nevet is, amely névvel egyidejÚleg a chat szolgáltatásba is beléptet a rendszer. A „chat-név”-ként bármi megadható, azonban a chat-elés közben célszerÚ aláírni az üzeneteket, ha a résztvevő tudatni szeretné kilétét.

Üdvözlettel:

Dr. Szócska Miklós

mb. igazgató

Dr. Stefka Nóra

programvezető

Péteri Balázs

technikai munkatárs

—–

E-mail: vc@emk.semmelweis.hu