Lezárult a Szakmai WEB-Kirakat tanulmányi verseny pályázási ideje. 87 pályamunka került leadásra a végső határidőig, melyet az EFK tavaszi szünetére tekintettel egy héttel meghosszabbítottunk.

Külön köszönettel tartozunk azon kolléganőnek, aki a NEPTUN-on való hírküldéssel öntevékenyen is részt vett a pályázat népszerűsítésében. Érdemét az sem csökkenti, hogy 3 nappal korábbi határidőt írt a pénteki helyett, hiszen hatására így is többen értesültek a mai napig páratlan lehetőségről.

A WEB-kirakat pályázat eredményhirdetésére 2004. április 29-én, csütörtökön 15 órakor, a Rektori Hivatal Tanácstermében kerül sor, prof. dr. Fejérdy Pál oktatási- és informatikai rektorhelyettes és dr. Stubnya Gusztáv stratégiai és mÚködésfejlesztési főigazgató jelenlétében.

Az eredményhirdetésre minden pályázót és minden érdeklődőt szeretettel várunk.
A pályázók számára a díjkiosztón való jelenlét feltétlenül fontos! A kiértékelés során névtelenséget biztosítunk, a díjkiosztón kerül sor a díjazott szerzők személyének felfedésére. A díjakat felajánló szponzorok és a rangsor hitelessége érdekében csak a díjkiosztó alkalmával vehetők át a díjak. Holtverseny esetén addig sorsolunk, amíg jelenlévőnek adhatjuk át a díjat. Egyébként a rangsorban következő kapja a díjat. Csak így tudjuk biztosítani az elektronikusan pályázók szerzői jogának érvényesítését.

A hazai pályán maradás jegyében kívánunk minden olvasónknak jó munkát és szakmai sikereket!