A mai napon, 2003. november 28-án, Magyar Bálint Oktatási Miniszter ünnepélyes körülmények között átadta a Semmelweis Egyetem új Oktatási Központjának megtervezésére kiírt nyilvános építészeti versenypályázat díjait.

Az első helyezést, a tervezési szerződés jogát és a vele járó bruttó 12.000.000,- Ft-os díjat nyerte Noll Tamás Ybl-díjas tervező és munkatársainak az M-Teampannon Kft. nevében beadott terve.

Második helyezést ért el és 11.000.000,- Ft-os díjazásban részesült Koszó József Ybl-díjas építész és munkatársainak a Finta és Társai Építészeti Stúdió Kft. nevében beadott terve.

Harmadik helyezést és a vele járó 7.300.000,-Ft-os díjat nyerte Patonai Dénes Ybl díjas építész és munkatársainak terve (Projekt Stúdió 5 Kft.) illetve Pápai József és munkatársainak pályamunkája ( Pápai Bt, Kaposvár)

Negyedik helyezést és 4.200.000,-Ft-os díjat kapott Puhl Antal Ybl-díjas építész és munkatársainak terve ( Puhl Antal Építész Irodája Kft.),

Ötödik helyezést és 3.200.000,-Ft-os pénzjutalmat nyert Kaló Emese és munkatársainak munkája (Építész Kaláka Kft., Szentendre).

Az Oktatási Miniszter elismerően szólt az építési tervek magas színvonaláról illetve a Semmelweis Egyetem azon törekvéseiről, hogy megfeleljen az Európai Uniós kihívásoknak és vezető pozíciót vívjon ki magának és Magyarországnak a várhatóan fokozódó felsőoktatási versenyhelyzetben.