Alapellátás a Semmelweis Polgárok számára

A Klinikai Központ Családbarát Rendelője a Semmelweis Egyetem Szakrendelő Intézetben (SESZI) várja az egyetemi polgárokat, ahová akut ellátást nem igénylő egészségügyi panaszokkal rendelkezők jöhetnek.

A konzultáció során felvételre kerül az anamnézis, megtörténik egy alapszintű, belgyógyászati jellegű kivizsgálás, majd szükség esetén az érintett tovább utalásra kerül az egyetemen belül labor- és képalkotó vizsgálatokra, valamint további szükséges szakorvosi rendelésekre. A betegútszervezés, időpontkérés is a szolgáltatás része, a klinikákkal együttműködésben.

A Családbarát Rendelés első lépésben kedden és csütörtökön 13 és 16 óra között működik, felkereséséhez előzetes időpontegyeztetés szükséges.

A szolgáltatás célja, hogy az egyetemi dolgozók szervezett módon, az egyetemen belül juthassanak egészségügyi ellátáshoz.

 

Bejelentkezés hétköznapokon 9 és 12 óra között lehetséges a 06-30-685-9677 telefonszámon, vagy a csaladbarat.rendelo@semmelweis.hu email címen. A rendelés helyszíne a Semmelweis Egyetem Szakrendelő Intézet, 1085 Stáhly u. 7-9. 3. emelet 320-as rendelő.