Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2022. január 15.
506415 Összes oltás

Alapellátás a Semmelweis Polgárok számára

A Klinikai Központ Családbarát Rendelője a Szent Rókus Klinikai Tömbben várja az egyetemi polgárokat, ahová akut ellátást nem igénylő egészségügyi panaszokkal rendelkezők jöhetnek.

A konzultáció során felvételre kerül az anamnézis, megtörténik egy alapszintű, belgyógyászati jellegű kivizsgálás, majd szükség esetén az érintett továbbutalásra kerül az egyetemen belül labor- és képalkotó vizsgálatokra, valamint további szükséges szakorvosi rendelésekre. A betegútszervezés, időpontkérés is a szolgáltatás része, a klinikákkal együttműködésben.

A Családbarát Rendelés első lépésben kedden és csütörtökön 13 és 16 óra között működik, felkereséséhez előzetes időpontegyeztetés szükséges.

A szolgáltatás célja, hogy az egyetemi dolgozók szervezett módon, az egyetemen belül juthassanak egészségügyi ellátáshoz.

 

Bejelentkezés hétköznapokon 9 és 12 óra között lehetséges a 06-30-016-4066 telefonszámon, vagy a csaladbarat.rendelo@semmelweis-univ.hu email címen. A rendelés helyszíne a Szent Rókus Klinikai Tömb, 1085 Stáhly u. 9., 5. emelet 525-ös rendelő.