I. Országos Egészségügyi Karriernap és Állásbörze

2019. március 23. – Nagyvárad téri Elméleti Tömb

Programok
Kiállítók
Regisztráció

A tavalyi pozitív visszajelzésekre alapozva idén megnyitjuk egészségügyi képzésben tanuló hallgatóknak szóló karriernapunkat az országos közönség, azaz minden főbb magyar egészségügyi képzőhely számára! Pontosan mivel is várunk Téged? Íme a három legfontosabb indok, amiért érdemes ellátogatnod a Karriernapra – röviden:

  1. Az összes nagyobb egészségügyi szak számára készülünk speciálisan rájuk szabott előadásokkal, beszélgetésekkel.
  2. Ezekre sikeres fiatal pályakezdőket hívtunk meg, akik friss, hiteles tapasztalattal rendelkeznek és jó rálátással bírnak a közvetlenül egyetem utáni évek kihívásaira és azok megoldásaira.
  3. Több mint negyven munkáltató és szervezet (kórházak, egészségügyi cégek és szervezetek) települ ki – ritka lehetőség, hogy közvetlenül, egy helyen kérdezhetsz tőlük ajánlatokról és lehetőségekről!

  Ezen a rendezvényen őszintén, hitelesen beszélünk a lehetőségeidről – hogy tisztán lásd, mire számíts a diplomaszerzés után. Konkrét információkat hozunk és olyan szakembereket, akik már a rendszerben dolgoznak. Mit jelent a fenti három pont? Bővebben ezt:

  • Személyre (szakra) szabott programok. Az összes nagyobb egészségügyi szak számára olyan programmal készülünk, ahol a szakmádban végzett volt hallgatóktól kérdezhetsz. Így pontosan olyan információkat kapsz, amelyek a Te végzettségedet érintik. A karoknak, szakoknak külön előadásokat, beszélgetéseket szerveztünk – ezek lebontását hamarosan megtalálod alább.
  • Friss tapasztalattal rendelkező, hiteles pályakezdők. Olyan előadókat hívtunk meg, akik már néhány éve a pályán vannak, így otthonosan mozognak a szakmában, azonban még nem felejtették el a pályakezdést és a végzés körüli kihívásokat – így hitelesen tudnak segíteni Téged az elhelyezkedés kérdéseivel kapcsolatban.
  • Kitelepülő munkáltatók. Büszkék vagyunk rá, hogy a rendezvényen való megjelenésre több mint negyven intézmény és szervezet mondott igent, szerte az országból – köztük több mint 30 kórház, és számos nagyobb állami intézmény és szervezet. Ők leendő munkaerőt keresnek – Te pedig közvetlenül kérdezhetsz tőlük a lehetőségekről, elvárásokról, nyíltan és egyenesen, ami ritka lehetőség az állásinterjúk előtt.

A kitelepülő intézmények listáját hamarosan közzétesszük, így a Karriernapon célzottan kereshetsz köztük akár szakterület, akár földrajzi elhelyezkedés szerint.

Várunk sok szeretettel március 23-án!

A Semmelweis Alumni és a Karriernap szervezőcsapata