Felújítási munkálatok miatt átmenetileg a Központi Betegellátó Épületben működik a II. Sz. Gyermekgyógyászati Klinika fekvőbeteg-ellátása. Az ambuláns rendelések nagyrészt továbbra is a Tűzoltó utcában zajlanak, egyes szakrendelések azonban szintén átkerültek a Külső Klinikai Tömbbe.

Dr. Szabó András, a II. Sz. Gyermekgyógyászati Klinika igazgatójának tájékoztatása szerint (amely a klinika honlapján is elérhető), a hemato-onkológia, immunológia, endokrinológia és sebészet szakrendelések július 20-tól várhatóan decemberig a Semmelweis Egyetem Külső Klinikai Tömb Központi (Korányi) Betegellátó Épületében (Üllői út 78/B) zajlanak. A többi ambuláns rendelés továbbra is a Tűzoltó utcai épületben érhető el. A felújítási munkák idején – a tervek szerint karácsonyig – a klinika fekvőbetegeit a Központi Betegellátó Épületben látják el.

A munkálatok során a klinika alagsorában és a hematológiai osztályon végeznek felújítást. A rendelések idejéről és helyéről bővebb tájékoztatás ide kattintva olvasható.

Keresztes Eszter
Fotó (illusztráció): Kovács Attila – Semmelweis Egyetem

A cikket a Semmelweis Egyetem Kommunikációs Igazgatósága tette közzé.