Az I. Sz. Gyermekgyógyászati Klinika javára ajánlja fel most megjelent, Rapsonné Rózája című könyve minden magyarországi első kiadásának bevételét dr. Spisák Andrea.

anitanagy.com -3817_1„Gyermekeim révén személyesen is megtapasztalhattam azt, hogy a klinika csecsemő osztályán milyen magas színvonalú munka folyik. Kezelőorvosunk, dr. Balogh Lídia docens személye volt konkrétan az, aki a regény köré épített jótékonysági mozgalom első célkitűzésére inspirált, és akit nagyra tartok szakmai és emberi nagysága, méltósága és hozzáértése okán is” – indokolta az eredetileg jogászként dolgozó író, hogy miért az egyetemi klinikára esett a választása. Tervei szerint 600 ezer forint értékben, két csecsemő infúziós pumpát vásárolna a dr. Balogh Lídia által vezetett Csecsemő Osztály javára.

Az ősi magyar és erdélyi, valamint nemzetközi tündérmitológiai elemeket felvonultató, a jelen kor valóságába ágyazott spirituális fantázia regényt egyébként 14 év felett minden korosztálynak ajánlja a szerző. Mint elmondta: a regény borítóján látható „Jótékonysági Termék” logó köré épül egy jótékonysági mozgalom, melynek a jövőben is a fő célja a gyermekek támogatása lesz orvostechnikai eszközök megvásárlásával. A közeljövőben fel fog tűnni más olyan termelők és szolgáltatók termékein is ez a megjelölés, akik bevételeik egy részének felajánlásával csatlakoznak a kezdeményezéshez – mondta dr. Spisák Andrea.

DP

A cikket a Semmelweis Egyetem Kommunikációs Igazgatósága tette közzé.