Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Korányi projekthez kapcsolódó beruházásként, a Külső Klinikai Tömb ebédlő mellett álló transzformátor alállomások új kábelének építési munkái miatt 2014. október 18-án 12 órától 16 óráig az alábbi szervezeti egységek áramellátása módosul:

1.

Urológiai Klinika

A saját aggregátoros táplálás áramszünet alatt biztosítja a villamos energiát.

2.

Neurológiai Klinika – Pszichiátriai Klinika

Külső aggregátoros táplálás: az épületben egy felvonó fog üzemelni betegszállításra, az intenzív részleg működni fog. Az MR részére nem lesz áram a jelzett időszakban.

3.

Informatikai Igazgatóság (Ratkóczy pavilon)

Az Urológiai Klinika aggregátoráról kap energiát.

4.

Eurest konyha

Nem lesz áram.

5.

Portai biztonsági rendszerek

Nem lesz áram.

6.

A fentieken kívül az áramszünetben érintett az I. sz. Belgyógyászati Klinika és a II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Tömő utcai épülete.

Ezen egységek sűrített levegő és vákuum ellátása a Pszichiátriai Klinika pincéjében elhelyezett gépekről történik. A gépcsoport folyamatos működését külön telepített aggregátor biztosítja.

A külső telep más szervezeti egységeit az október 18-án elvégzésre kerülő kivitelezési munkák nem érintik.

2014. október 18-án reggelig a telep összes épületének táplálását egy alállomásra kell terhelni, ezért rövid, egy-két másodperces áramkimaradás várható. Ezen átkapcsolások az érintett klinikákkal egyeztetett időben történnek.

2014. október 18-án a felsorolt egységeken kívül minden klinika biztonságos áramellátása biztosított lesz, az ekkor előforduló esetleges áramszünet nem a kivitelezési munkák következménye.

Az esetlegesen felmerülő kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük!

Megértésüket köszönjük!

Beruházási és Létesítmény-fenntartási Igazgatóság,

Üzemeltetési Osztály

Korányi Projekt Lebonyolító Szervezet