A IV. Progress Report zárónapja 2022. augusztus 31. napja volt. Ezzel a programban résztvevő valamennyi hallgató sikeresen bemutatta a program kezdete óta elért eredményeit. A záró nappal végéhez ért a Semmelweis Egyetem Transzlációs Medicina Központ PhD képzési programjának első tanéve. A harmadik napon a nőgyógyászati és urológiai, az ortopédiai és traumatológiai, valamint a kardiológiai csoport tagjai prezentálták 12 hónapos előre haladásukat.  

A hallgatók és Programban résztvevő mentorok is kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, hiszen sem a létszámbeli növekedés, sem a projektek sokasodása nem rontott az elért eredmények minőségén. A 213 projektből egy elsőéves Semmelweis Egyetemi hallgató kézirata került publikálásra, 20 pedig folyóirathoz beküldésre . 

Hasonlóan az előző két naphoz, Hegyi Péter itt is hangsúlyozta a hallgatóknak, hogy egy önállóbb útra indulnak el, de bármikor számíthatnak a támogatásra és segítségre. 

Az első évfolyam hallgatóinak projektjei ezen az oldalon érhetőek el. Az első nap összefoglalója itt érhető el, a második nap összefoglalója itt érhető el

Galéria

10kép