SAJTÓMEGHÍVÓ

Tisztelt Szerkesztőség!

Rehabilitációs játszótérrel gazdagodik a Semmelweis Egyetem II. Sz. Gyermekgyógyászati Klinika!

Az Auchan Magyarország 2021-ben harmadszorra szervezte meg év végi jótékonysági kampányát, amellyel ezúttal is a Semmelweis Egyetem II. Sz. Gyermekgyógyászati Klinikát támogatta. A cél az volt, hogy a vásárlók segítségével az áruházakban eladott kis plüsshódok után befolyt összegből egy rehabilitációs játszóteret építsenek a klinika udvarán. A játszótér most elkészült, és a szakemberek biztosak benne, hogy ez az új közösségi tér nagyban hozzájárul majd a náluk kezelt gyermekek gyógyulásához.

A II. Sz. Gyermekgyógyászati Klinika, a Daganatos Gyermekekért Alapítvány és az Auchan Magyarország szeretettel meghívja Önt a speciális kialakítású játszótér átadására és bejárására.

Időpont:          október 3. (hétfő), 15.30

Helyszín:         a Semmelweis Egyetem II. Sz. Gyermekgyógyászati Klinikájának Hematológiai Ambulanciája előtt (1094 Budapest, Angyal u. 39.)

A játszóteret dr. Kovács Gábor, a klinika igazgatója, Takácsné Stalter Judit, az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány elnöke és Széll Hajnalka, az Auchan Magyarország HR és kommunikációs igazgatója adja át az intézményben kezelt gyermekeknek.   

Az eseményen lehetőség van interjúkészítésre. Kérjük, részvételi szándékát, fotókészítési, vagy interjúigényét október 3. (hétfő), 10 óráig jelezze a hirek@semmelweis-univ.hu címen.