Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2021. október 27.
409595 Összes oltás

A Semmelweis Egyetem a következő, 2021-2024. közötti időszakra vonatkozó most készülő Intézményfejlesztési Terve (IFT) keretében vizsgálja az intézmény lehetséges, legoptimálisabb működési lehetőségeit, köztük egy új alapítványi modell kialakítását is. Az állami finanszírozású képzések típusát, összetételét, nagyságrendjét a működési modell esetleges megújítása nem befolyásolja, ugyanakkor az egyetem számára előnyökkel járhat.

A Rektori Értekezlet tagjai, a hat dékán és a rektorhelyettesek, valamint a jelen lévő Hallgatói Önkormányzat tagjai egyértelműen támogatták a tárgyalások megkezdését a lehetséges új működési modell kialakításáról, jelenleg a belső egyeztetések és a kérdéskör vizsgálata zajlik.

Az intézményi javaslatról szóló döntés megszületéséig, a megjelenő információk kapcsán további nyilatkozatot a Semmelweis Egyetem nem kíván tenni, mert elsőként az egyetemi polgárokkal történő belső egyeztetést tartja a legfontosabbnak, de a döntés megszületése után, tájékoztatja a nyilvánosságot is.