Dr. Zsebe Andrea, a Semmelweis Egyetem Pető András Karának dékánja és Rost Andrea, a Konduktív Pedagógiai Módszer Jószolgálati Nagykövete tisztelettel meghívja Önt a „ 2018 – A Tehetség éve”  című program ünnepélyes bejelentésére, és egyben a tehetség éve keretében, a Pető András Kar Konduktív Gyakorló Általános Iskola diákjainak alkotásából rendezett online aukció megnyitójára. 

Időpont: 2018. március 20. 15 óra
Helyszín: Pintér Galéria (1055, Budapest, Falk Miksa u. 10.)

Az aukción értékesített képeket 2018. március 20-a és 28-a között meg lehet nézni a Pintér Galériában. Az online aukció a kiállítással egy időben március 28–án zárul. Az alkotások értékesítéséből származó bevételek a Pető András Kar tehetséggondozó programját támogatják.

A Semmelweis Egyetem Pető András Kar Konduktív Gyakorló Iskolájának tanulói mozgássérült és tanulási nehézséggel küzdő, sajátos nevelési igényű gyerekek. Mozgássérültségüknél fogva az alkotó tevékenységhez, legyen az képzőművészet, zene vagy sport, sok esetben egyéni megoldásmódok, speciális eszközök és módszerek alkalmazására van szükség. Az iskolában sokrétű tehetséggondozási program zajlik, ami segíti az alkotás örömének megélését. 

A rendezvényre 2018. március 19-én 16 óráig lehet regisztrálni Vona Zsófiánál: vona.zsofia@semmelweis-univ.hu.