A Brilliance iCT klinikai kiválóságát a sebesség, az energia, a lefedettség és a dózisszabályozás optimális kombinációjával éri el. Mércét állít fel a kardiovaszkuláris képalkotásban, miközben minden vizsgálat esetén növeli a diagnózis pontosságát és egyben csökkenti a vizsgálatok elvégzéséhez szükséges dózist. Az Essence technológia segítségével elérhető kiváló képminőség révén a berendezés jelentősen elősegíti a klinikai kutatásokat és új felfedezéseket is.
A nagyteljesítményű CT berendezés számos funkcióval támogatja a klinikai vizsgálatok automatizálását, a képrekonstrukciót, az utólagos feldolgozást és a diagnosztikai pontosság növelését. A berendezés sebessége és felhasználóbarát kialakítása nagyban segíti a mindennapi munkafolyamatok hatékony kialakítását, és minden részfolyamata támogatja a kiszolgálható betegforgalom növelését.

A Philips által kifejlesztett átfogó Brilliance CT ScanTools alkalmazáscsomag fejlett eszközökkel segíti a munkafolyamatok gördülékenységét, és tovább javítja a produktivitást és a diagnosztikai biztonságot.