Helyszín: Online, digitális elérhetőség

Dátum: 2021.01.29.

{"name":"EduCafé", "description":"

A program célja: Olyan rendszeres oktatói közösségépítő fórum teremtése, melyben alkalom nyílik az együtt gondolkodásra, az oktatási gyakorlatban felmerülő problémák és ötletek megvitatására, tudásmegosztásra. A program jellege: Ez egy informális hangulatú, strukturált tematikus beszélgetés, melyet World Café technikával vezetünk. Az egyes témákat – rövid felvezetést követően – különböző fókuszból közelítik meg a résztvevők egy-egy asztalnál…



Online", "startDate":"2021-01-29", "endDate":"2021-01-29", "startTime":"00:00", "endTime":"23:59", "location":"Online", "options":["Apple","Google","iCal","Microsoft365", "MicrosoftTeams", "Outlook.com"], "timeZone":"Europe/Budapest", "iCalFileName":"EduCafé", "label":"Naptárba"}

A program célja:

Olyan rendszeres oktatói közösségépítő fórum teremtése, melyben alkalom nyílik az együtt gondolkodásra, az oktatási gyakorlatban felmerülő problémák és ötletek megvitatására, tudásmegosztásra.

A program jellege:

Ez egy informális hangulatú, strukturált tematikus beszélgetés, melyet World Café technikával vezetünk. Az egyes témákat – rövid felvezetést követően – különböző fókuszból közelítik meg a résztvevők egy-egy asztalnál csoportosulva, meghatározott ideig beszélgetve, majd tovább forogva egy következő asztalhoz. A beszélgetéseket asztalgazdák facilitálják és moderálják, a közös gondolatokat vizuálisan is megjelenítik, strukturálják. A Café végére minden asztalnál megjelenik minden résztvevő gondolata, és az így megszerzett kollektív tudást közösen összegezzük.

Részvételi feltételek:

  1. Ez egy rendszeres fórum, melynek alkalmai egymással nem állnak összefüggésben, bármelyikre becsatlakozhat az Egyetem bármely oktatója és hallgatója.
  2. Regisztrációs kérdőív előzetes kitöltése.
  3. Aktív részvétel a beszélgetésekben – online alkalom esetében ehhez webkamera, hangszóró és mikrofon elengedhetetlenül szükséges.

Létszámkorlát: 30 fő/alkalom (a program minimum 12 fő jelentkezésével indul!)

Helyszín: Zoom, illetve a járványügyi helyzet elmúlásával valamely egyetemi helyszín (még szervezés alatt)

Tervezett időpont: január, március, május, augusztus és október utolsó péntekje 14-16h

Jelentkezés: 2021. december 21-től folyamatosan itt:

JELENTKEZÉS

Programfelelős és kapcsolattartó: Kozma Borbála

Vissza az Eseménynaptárba