Helyszín: Semmelweis Szalon, Semmelweis Egyetem, Budapest Üllői út 26.

Dátum: 2021.10.28.

{"name":"ALUMNI Jótékonysági Borkóstoló", "description":"

A Semmelweis Egyetem Alumni Igazgatósága első alkalommal szervez Jótékonysági Borkóstoló rendezvényt, amelyen a 250 éves Semmelweis Egyetem Bora Országos Borverseny győztes borait kóstolhatják meg, állófogadással, díjnyertes borszakértő segítségével. Az esemény elsődleges célja, hogy kötetlen formában megismerhesse a Semmelweis Egyetem hallgatói tereire vonatkozó fejlesztési terveket, és részvételével hozzájárul a jövő hallgatói, végzettjei oktatási körülményeinek fejlesztéséhez. A rendezvény egyúttal…



Semmelweis Szalon, Semmelweis Egyetem", "startDate":"2021-10-28", "endDate":"2021-10-28", "startTime":"18:00", "endTime":"23:59", "location":"Semmelweis Szalon, Semmelweis Egyetem", "options":["Apple","Google","iCal","Microsoft365", "MicrosoftTeams", "Outlook.com"], "timeZone":"Europe/Budapest", "iCalFileName":"ALUMNI Jótékonysági Borkóstoló", "label":"Naptárba"}

A Semmelweis Egyetem Alumni Igazgatósága első alkalommal szervez Jótékonysági Borkóstoló rendezvényt, amelyen a 250 éves Semmelweis Egyetem Bora Országos Borverseny győztes borait kóstolhatják meg, állófogadással, díjnyertes borszakértő segítségével.

Az esemény elsődleges célja, hogy kötetlen formában megismerhesse a Semmelweis Egyetem hallgatói tereire vonatkozó fejlesztési terveket, és részvételével hozzájárul a jövő hallgatói, végzettjei oktatási körülményeinek fejlesztéséhez. A rendezvény egyúttal adományozási lehetőség a Semmelweis Egyetem Alapítvány javára, amely a befolyt összeget az egyetemi hallgatói terek fejlesztésére fordítja. 

Időpont: 2021. október 28.,18:00

Helyszín: 1085 Budapest, Üllői út 26. I. emelet – Semmelweis Szalon

Semmelweis Egyetem Bora – jubileumi győztes borok 2021

Kárpát-medencei fehérbor kategória
I. helyezett:
 Petrény SOLARIA 2016

Világfajták fehérbor kategória
I. helyezett: Bősze Pincészet Sauvignon Blanc 2020

Kárpát-medencei vörösbor kategória 
I. helyezett:
 Bodri Szekszárdi Bikavér “Dűlő” Válogatás 2018

Világfajták vörösbor kategória
I. helyezett:
 Sauska Cabernet Franc Siklós 2017

Desszertbor kategória
I. helyezett:
Royal Tokaji Aszú 6 puttonyos 2016

Jegyvásárlás, előzetes regisztráció erre a linkre kattintva 

Részvevői jegyár: 15 000 Ft 

Tartalmazza az állófogadáson a svédasztalos ital- és ételfogyasztását, valamint a Semmelweis Egyetem 2021-es díjnyertes borsorának kóstolását.

Támogatói jegy. 5000 Ft 

Amennyiben támogatni szeretné a rendezvényt, és a hallgatói terek fejlesztését, támogatói jegyből tetszőleges darabszám vásárolható.

Vissza az Eseménynaptárba