Helyszín: Online, digitális elérhetőség

Dátum: 2021.08.25.

{"name":"Projektmódszer az oktatási gyakorlatban – továbbképzés", "description":"

A program célja: “A hajó megalkotása nem vászonszövést, szegkovácsolást, csillagvizsgálást jelent, hanem a tenger szeretetének a felkeltését…” (Antoine de Saint-Exupéry – ford.: Pődör László) A program jellege: Ez egy tematikus oktatói továbbképzés, melyben a résztvevők megismerhetik a projektmódszer alapjait, valós példákon keresztül láthatják a projekt módszerrel felépített kurzus működését, ezek közös elemzése után azonosíthatják főbb…



Online", "startDate":"2021-08-25", "endDate":"2021-08-25", "startTime":"00:00", "endTime":"23:59", "location":"Online", "options":["Apple","Google","iCal","Microsoft365", "MicrosoftTeams", "Outlook.com"], "timeZone":"Europe/Budapest", "iCalFileName":"Projektmódszer az oktatási gyakorlatban – továbbképzés", "label":"Naptárba"}

A program célja:

“A hajó megalkotása nem vászonszövést, szegkovácsolást, csillagvizsgálást jelent, hanem a tenger szeretetének a felkeltését…” (Antoine de Saint-Exupéry – ford.: Pődör László)

A program jellege:

Ez egy tematikus oktatói továbbképzés, melyben a résztvevők megismerhetik a projektmódszer alapjait, valós példákon keresztül láthatják a projekt módszerrel felépített kurzus működését, ezek közös elemzése után azonosíthatják főbb elemeit saját gyakorlatukban, és gyakorolhatnak be olyan tervezési technikákat, melyeket akár már a következő kurzusukban alkalmazni tudnak.

Részvételi feltételek:

  1. Ez egy tematikus továbbképzés, melyhez szükséges legalább egy szemeszternyi oktatásban eltöltött idő, hogy a résztvevő elsődlegesen saját példáival tudjon dolgozni.
  2. Regisztrációs kérdőív kitöltése
  3. A teljes program elvégzésének vállalása: 12 kontakt óra személyes részvétellel, ezen kívül (maximum) 2-3 óra önálló munka a program ideje alatti egyhetes intervallumban. Az önálló munka előzetesen kiadott videók és cikkek megtekintéséből, az első kontakt alkalom után saját tantárgyi példán való önálló munkából, valamint a második kontakt alkalom utáni reflexióból áll.

Létszámkorlát: 30 fő/kurzus, oktatói teamek jelentkezését is várjuk (a program minimum 12 fő jelentkezésével indul!)

Helyszín: Zoom, Moodle és a személyes részvételhez valamely egyetemi helyszín (még szervezés alatt)

Tervezett időpont: 2021. augusztus 24-26.

Jelentkezés: 2021. május 1- június 30. között ezen az oldalon

JELENTKEZÉS

Programfelelős és kapcsolattartó: dr. Cserháti Zoltán

Vissza az Eseménynaptárba