Már nyilvános és megtekinthető az egyetem honlapján a 2022/2023-as tanév rendje karok szerinti bontásban. A tanévvel kapcsolatos legfontosabb információk ezentúl naptári formában érhetőek el, az egyes események pedig évfolyam, szak és kar alapján is szűrhetőek.

A fejlesztésnek köszönhetően a tanév rendje naptári formában is elérhetővé vált, az egyes események pedig név, évfolyam, típus, bizonyos karok esetében pedig szak és szakirány szerint is szűrhetőek. A korábbi évekhez hasonló módon a tanév rendje továbbra is kronológiai sorrendben, színkódokkal kiegészítve tartalmazza a tanévvel kapcsolatos legfontosabb információkat. Eltérő színek jelölik a beiratkozás, a vizsgaidőszak, a záróvizsga-időszak, az ünnepségek és a tudományos rendezvények időpontjait.

A tanrendből kiderül egyebek mellett az is, hogy a 2022/2023-as tanév őszi szorgalmi időszaka néhány kivételtől eltekintve szeptember 5-én kezdődik, az ünnepélyes tanévnyitó pedig szeptember 3-án lesz az MVM Dome-ban. Az idei Nyári Egyetemet szeptember 1-2. között rendezik.

A felület karok szerinti bontásban is tájékoztat a tanév legfontosabb időpontjairól, például a regisztrációról és a beiratkozásról, a záróvizsgák dátumairól vagy olyan évközi egyetemi rendezvényekről, mint a TDK-konferencia, vagy a PhD Tudományos Napok.

Szabó Ádám
Fotó: Kovács Attila – Semmelweis Egyetem (illusztráció)

A cikket a Semmelweis Egyetem Kommunikációs Igazgatósága tette közzé.