Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2022. június 27.
532639 Összes oltás
Az alternatív közlekedési formák népszerűsítése a célja a Zöld Egyetem Program és a Családbarát Egyetem Program közös projektjének, amely az egyetem polgárait szeretné elérni. A héten az egyetemről több csapat is részt vett a Bringázz a munkába! kampány részeként szervezett Bringás reggelin, most pedig egy új megállapodás keretében 500 egyetemi munkatárs igényelhetett éves Mol Bubi bérletet.

A Magyar Kerékpáros Klub által szervezett Bringás reggeli eseményen – amely során a kerékpárral munkába, iskolába, egyéb ügyet intézni igyekvők a forgalmasabb közlekedési csomópontokban felállított helyszíneken kaphatnak gyümölcsöt, péksüteményt, üdítőt – több csapattal is képviseltette magát a Semmelweis Egyetem, ezzel is támogatva a fenntartható közlekedési formák használatát.

Galéria

6kép

Emellett azok az egyetemi polgárok, akiknek nincsen kerékpárja, de szeretnének élni a biciklizés előnyeivel, most a Családbarát Egyetem Program keretében 500 darab éves MOL Bubi bérletet igényelhetnek. Erre a linkre kattintva tölthető ki az igényléshez szükséges űrlap, a bérletek kiosztása a jelentkezés sorrendjében történik a rendelkezésre álló keret eléréséig. A bérletet csak a Semmelweis Egyetem hallgatói vagy dolgozói igényelhetik.

Pogrányi Péter
Fotó: Bartha Bálint – Semmelweis Egyetem

A cikket a Semmelweis Egyetem Kommunikációs Igazgatósága tette közzé.