Már nyilvános, és megtekinthető az egyetem honlapján a 2021/2022-es tanév rendje, amely karok szerinti bontásban, kronológiai sorrendben, színkódokkal kiegészítve tartalmazza a tanévvel kapcsolatos legfontosabb információkat.

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is átfogó, könnyen áttekinthető táblázatban, egy felületen tekinthető meg a Semmelweis Egyetem következő tanévre vonatkozó beosztása, így a beiratkozások, a szorgalmi- és vizsgaidőszakok dátumai képzésekre lebontva, az egyetemi ünnepségek időpontjai és helyszínei, valamint a munkaszüneti napok és az oktatási szünetek dátumai.

A tanrendből kiderül egyebek mellett az is, hogy a 2021/2022-es tanév őszi szorgalmi időszaka néhány kivételtől eltekintve szeptember 6-án kezdődik, az ünnepélyes tanévnyitó pedig szeptember 1-jén lesz a Művészetek Palotájában (MÜPA), illetve a Nagyvárad téri Elméleti Tömbben.

A felület karok szerinti bontásban ad információt a tanév legfontosabb időpontjairól, például a regisztrációról és a beiratkozásról, a záróvizsgák dátumairól, vagy olyan évközi egyetemi rendezvényekről, mint a TDK-konferencia, vagy a PhD tudományos napok.

A könnyebb áttekinthetőség érdekében eltérő színek jelölik a beiratkozással, a vizsgaidőszakkal, a záróvizsga-időszakkal, az ünnepségekkel és a tudományos rendezvényekkel kapcsolatos időpontokat.

Horváth Dóra
Fotó: Kovács Attila – Semmelweis Egyetem

A cikket a Semmelweis Egyetem Kommunikációs Igazgatósága tette közzé.