2020-ban ismét a legjobb minőséget képviselő magyar márkák közé választották a Semmelweis Egyetemet, mely immár negyedszerre nyerte el a kiváló fogyasztói márka elismerést. A MagyarBrands program a magyar márkák közül a legeredményesebbeket díjazza Kiváló fogyasztói, üzleti, munkáltatói és Innovatív márka kategóriákban.

A MagyarBrands programban résztvevő márkák önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése alapján kaphatják meg az elismerést. A MagyarBrands minősítést csak olyan márka nyerheti el, amely Magyarországon jött létre vagy a megalkotásában, alapításában magyarok vettek részt, de ezen felül a szakmai bizottság által értékelt szempontokban is kiemelkedően kell teljesíteni. Kiváló fogyasztói márka kategóriában 2020-ban ismét MagyarBrands díjat kapott a Semmelweis Egyetem. A Kiváló fogyasztói márka kategóriában identitás, reputáció, márkaépítési megítélés mellett kutatási eredmények alapján is értékelik a márkák tradícióját, ismertségét, kedveltségét.

A MagyarBrands program már 11 éve értékel magyar márkákat annak érdekében, hogy felhívja a figyelmet a legjobbak teljesítményére. A Semmelweis Egyetem 2020-ban immár negyedszerre részesült a rangos elismerésben, így 2017, 2018, 2019-es évet követően is elérte a Kiváló fogyasztói márka kritériumrendszerének megfelelő minősítést.

 

Vas Dóra
Fotó: Kovács Attila – Semmelweis Egyetem

A cikket a Semmelweis Egyetem Kommunikációs Igazgatósága tette közzé.