Az Országos Egyetemi és Főiskolai Mesemondó Verseny helyi selejtezőjének keretében a Pető András Kar (PAK) hat hallgatója mérette meg mesemondó tudását a kar Konduktív Gyakorló Óvodájának gyermekei és a szakmai zsűri előtt.
A mesemondó délutánt követően rendezték meg a kar karácsonyi ünnepségét dr. Merkely Béla rektor, valamint a PAK vezetőinek jelenlétében, ahol az óvodások zenés műsort adtak elő. Dr. Tenk Miklósné dr. Zsebe Andrea, a PAK dékánja évértékelő beszédében elmondta, hogy az advent, a várakozás időszaka különösen alkalmas arra, hogy visszatekinthessünk az elmúlt év feladataira, kihívásaira, eredményeire. Sikeres évet zártunk, számos olyan kiemelt feladatot, innovációt valósítottunk meg, amely fontos eredmény nemcsak a Pető András Kar, hanem a Semmelweis Egyetem számára is – mondta el a kar vezetője.
 

Galéria

10kép
Dr. Merkely Béla az ünnepségen köszönetet mondott a kar minden munkatársának egész éves munkájáért. Számos olyan kiemelt feladatunk van, amelyek megvalósítása fontos és még előttünk áll, és amelyben fontos szerepet kap a Pető András Kar is – mondta el az egyetem rektora kiemelve, hogy sikeresnek tartja az együttműködést a PAK és az egyetem között minden tekintetben.

A szervezők szándéka az, hogy hagyományt teremtsenek mesemondó délután és a kari karácsonyi ünnepség együttes megrendezésével.
 
Vona Zsófia
Fotó: Kovács Attila, Tatai Balázs – Semmelweis Egyetem

A cikket a Semmelweis Egyetem Kommunikációs Igazgatósága tette közzé.