Összesen 44 használt számítástechnikai eszközt kapott adományként három cégtől az Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Klinika (AITK), amelynek számos részlegére jutott az új monitorokból, laptopokból és asztali számítógépekből.

18 monitort, 6 laptopot és 20 asztali számítógépet kapott adományba az AITK a nyár folyamán. Az eszközök az egyetemszerte működő, több mint 30 AITK-s részlegből 15 egységbe, aneszteziológiai szakambulanciákra, aneszteziológiai részlegekre, valamint a három intenzív osztályra – a Központi Intenzív Osztályra, a Kútvölgyi Klinikai Tömbben működő Intenzív Osztályra, valamint az AITK Városmajori részlegén működő Intenzív Osztályra – kerültek. Az adományozásban három cég vett részt: az Egis Zrt., a Nokia Solutions and Networks Kft. és a PC Aréna Kft. Az adomány készülékek jelentősen segítik a klinika dolgozóinak munkáját adminisztratív feladataik ellátásában.

Az adományozás a Semmelweis Egyetem Alapítványon keresztül történt, a Szolgáltatási Igazgatóság Logisztikai Osztálya pedig ingyenes szállítással segített az AITK-nak.

Forrás: AITK

Fotó (illusztráció): Kovács Attila – Semmelweis Egyetem

A cikket a Semmelweis Egyetem Kommunikációs Igazgatósága tette közzé.