Frissítve 2018.03.29.

Eltörölték a látogatási tilalmat a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikán, a II. Sz. Belgyógyászati Klinikán, az I. Sz. Gyermekgyógyászati és a II. Sz. Gyermekgyógyászati Klinikán, valamint az Onkológiai Központban.

A Transzplantációs és Sebészeti Klinikán továbbra is él a tilalom. 

Korábban írtuk: 

Influenzajárvány miatt január 25-től látogatási tilalmat rendeltek el a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikán és a Transzplantációs és Sebészeti Klinika egész területén, valamint az I. Sz. Gyermekgyógyászati Klinikán is. Utóbbi helyszínen a látogatási tilalom alatt a klinika Intenzív és Neonatális Intenzív osztályain a betegeket a látogatási rend szerint kizárólag a szülők látogathatják, a többi osztályon a betegeket csak egy szülő kísérheti, illetve látogathatja. Januárt 31-től szintén látogatási tilalom van érvényben a II. Sz. Gyermekgyógyászati Klinika teljes területén.

Az utóbbi időben egyre gyakoribb légúti fertőzések miatt pedig február 14-e reggeltől az influenzajárványra való tekintettel látogatási tilalmat rendeltek el a II. Sz. Belgyógyászati Klinikán, illetve az immunszupprimált onkológiai betegek védelmében az Onkológiai Központban is.

A korlátozás a Semmelweis Egyetem érintett klinikáin visszavonásig érvényes. 

A látogatási tilalomban érintett hazai intézmények listáját az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat honlapján lehet elérni. 

Cikkünk folyamatosan frissül!

H.Zs.
Fotó: (illusztráció) Kovács Attila – Semmelweis Egyetem

A cikket a Semmelweis Egyetem Kommunikációs Igazgatósága tette közzé.