A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karára 416 ponttal lehet bekerülni a Felvi.hu-n közzétett adatok szerint. A költségtérítéses orvosképzés tandíja 950 ezer forint egy tanévre.
A pótfelvételi eljárásban 75 ponttal lehet bekerülni mesterképzésre a SE Egészségügyi Közszolgálati Karának szociális munkás szakára (levelező-költségtérítéses).
A SE Testnevelési és Sporttudományi Karára pótfelvételivel mesterképzésre költségtérítéses nappali képzésben a sportmenedzser (60 pont), a tanár-gyógytestnevelő tanár (56 pont) és a tanár-testnevelőtanár (56 pont) szakokra lehetett bekerülni. Levelező költségtérítéses mesterképzésben rekreáció (70 pont), sportmenedzser (74 pont), szakedző (77 pont), tanár (T/D)-gyógytestnevelő tanár (67 pont), tanár (T/D)-testnevelőtanár (54 pont) szakok indultak.

A pótfelvételivel azok is bejuthatnak a szeptemberben induló képzésekre, akiket sehova sem vettek fel a múlt héten zárult általános eljárásban, vagy nem is jelentkeztek. A jelentkezés határideje augusztus 9-e volt.

T-Sz.Sz.