Kedves Doktoranduszok!

A Doktorandusz Önkormányzat Választási Bizottsága a választási időszak lezárultát követően összesítette a beérkezett szavazatokat. Ez alapján a következő doktoranduszok kerültek megválasztásra az alábbi Tudományági Doktori Iskolákban a Doktorandusz Önkormányzat 2022/2023. évi választmányába:

  1. Elméleti és Transzlációs Orvostudományok TDI: Dr. Kiss Boldizsár, Dr. Veres Boglárka, Dr. Vámosi Péter*, Dr. Behon Anett*
  2. Rácz Károly Klinikai Orvostudományok TDI: Dr. Ármós Richárd Levente, Dr. Stubnya Bence Gusztáv
  3. Gyógyszertudományok TDI: Dr. Basa Bálint, Dr. Barna Ádám Tibor
  4. Mentális Egészségtudományok TDI: Báldy Barbara Nóra, Dr. Farkas Bernadett Frida,
  5. Egészségtudományi TDI: Éliás Anna Júlia, Tisóczki Evelin
  6. Szentágothai János Idegtudományi TDI: Dr. Hegedüs Panna,
  7. Molekuláris Orvostudományok TDI: Kemecsei Éva
  8. Patológiai Tudományok TDI: Dr. Bátai Bence

* A Semmelweis Egyetem Doktorandusz Önkormányzatának Alapszabályában a IV. fejezet 15§ 6. pontjában megfogalmazott eljárás lép érvénybe. A Szentágothai János Idegtudományi, Molekuláris Orvostudományok és Mentális Egészségtudományi TDI-ban egyetlen jelölt kapott szavazatot, így a fennálló helyek betöltésére azon jelöltek jogosultak, akik a harmadik legtöbb szavazatot gyűjtötték be vagy legalább 50%+1 igen szavazattal rendelkeznek a saját Doktori Iskolájukon belül. Ennek értelmében az Elméleti és Transzlációs Orvostudományok TDI harmadik (Dr. Vámosi Péter) és negyedik helyezettje (Behon Anett) is jogosult a fennmaradó helyek betöltésére a választmányban.

 

Üdvözlettel,

Doktorandusz Önkormányzat Választási Bizottsága