Helyszín: A leírásnak megfelelően, ld. program

Dátum: 2019.05.16.

{"name":"Tehetségkutató rendezvény pszicho-szociális fogyatékossággal élők részére", "description":"

9. Ki Mit Tud? Tehetségkutató rendezvény pszicho-szociális fogyatékossággal élők részére Fővédnök:  Dr. Csányi Endre Péter helyettes államtitkár, EMMI Védnökök: Benedek István Zsolt, főigazgató, Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság  Kállay Gáborné, alpolgármester, Budapest Főváros IX. Kerület Ferencvárosi Önkormányzat Sántha Péterné, alpolgármester, Budapest Főváros VIII. Kerület Józsefvárosi Önkormányzat Dr. Balázs Judit, választott elnök, Magyar Pszichiátriai Társaság A Moravcsik…



A leírásnak megfelelően", "startDate":"2019-05-16", "endDate":"2019-05-16", "startTime":"09:00", "endTime":"16:00", "location":"A leírásnak megfelelően", "options":["Apple","Google","iCal","Microsoft365", "MicrosoftTeams", "Outlook.com"], "timeZone":"Europe/Budapest", "iCalFileName":"Tehetségkutató rendezvény pszicho-szociális fogyatékossággal élők részére", "label":"Naptárba"}

9. Ki Mit Tud?
Tehetségkutató rendezvény pszicho-szociális fogyatékossággal élők részére

Fővédnök: 
Dr. Csányi Endre Péter helyettes államtitkár, EMMI

Védnökök:
Benedek István Zsolt, főigazgató, Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság 
Kállay Gáborné, alpolgármester, Budapest Főváros IX. Kerület Ferencvárosi Önkormányzat
Sántha Péterné, alpolgármester, Budapest Főváros VIII. Kerület Józsefvárosi Önkormányzat
Dr. Balázs Judit, választott elnök, Magyar Pszichiátriai Társaság

A Moravcsik Alapítvány szervezésében rendezik meg a vetélkedőt (ének, zene, vizuális művészet, versmondás, paródia, tánc, kézművesség kategóriákban), ahol a résztvevők tehetségüket és értékteremtési képességüket a művészi, kreatív alkotótevékenység lehetőségein keresztül mutatják meg.

Helyszín: Ferencvárosi Művelődési Központban (FMK), IX. kerület Haller utca 27. (a Nagyvárad tér mellett).

4 elődöntő (Eger, Mohács, Budapest, Sopron) eredményeként, a 108 bemutatott műsorszámból a döntő programjában 47 produkció szerepel 30 intézményből.

A zsűriben lesznek szakértők a különböző kategóriák szakmai értékelésére, akik a produkciót követően röviden értékelnek, de a végleges minősítés a zsüritagok többségi véleménye alapján fog megszületni az összes produkció megtekintését követően.

Minden produkciónak 5 perc áll rendelkezésére a bemutatásra, majd a zsüri tanácskozásával, illetve a díjkiosztóval együtt a tervek szerint 15:30-16.00 óra között lesz vége az eseménynek.

 

Vissza az Eseménynaptárba