Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2021. január 16.
14194 Összes oltás
5886 Beoltott Semmelweis Polgár

Tanévnyitó 2020

Helyszín: Nagyvárad téri Elméleti Tömb, Budapest Nagyvárad tér 4.

Dátum: 2020.09.06.

Tanévnyitó 2020

A Semmelweis Egyetem tanévnyitó ünnepélyét több részletben az egyetem területén tartjuk, az elsőéves hallgatók Neptunon keresztül kaptak értesítést az őket érintő rendezvény időpontjáról és helyszínéről. Kérjük vendégeinket, hogy az ünnepség zökkenőmentes lebonyolítása érdekében a következő fontos tudnivalókat vegyék figyelembe:

  • A tanévnyitón elhangzó fogadalomtétel a kurrikulum része, ezért minden elsőéves hallgató számára kötelező részt venni az ünnepségen. Amennyiben Ön mégsem tud megjelenni, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a karhoz tartozó tanulmányi osztállyal.
  • A rendezvény zártkörű, a hozzátartozók terveink szerint élő YouTube-közvetítésen követhetik a ceremóniát, melynek részleteiről a hallgatókat Neptunon keresztül értesítjük majd. Ezért kérjük, hogy egyedül érkezzen a helyszínre, a családtagok pedig mellőzék az épület előtti várakozást, ezzel is segítve a biztonsági intézkedések betartását.
  • A regisztrációhoz kérjük, az elsőévesek hozzák magukkal a fényképes igazolványukat.
  • Továbbá tájékoztatjuk, hogy az alábbi biztonsági előírások betartása minden résztvevőnek kötelező: a belépés csak a triázson átesett, negatív PCR-teszttel rendelkező hallgatók számára lehetséges, ezért kérjük, hozza magával az egyetem által biztosított vizsgálat eredményét; a maszkviselés az ünnepség teljes időtartama alatt kötelező (maszkot a regisztrációnál biztosítunk).

Vissza az Eseménynaptárba


Tovább a jubileumi honlapra