Helyszín: Online, digitális elérhetőség

Dátum: 2020.12.10.

{"name":"Richter Tudós Klub: A sejtek boszorkánykonyhája", "description":"

A sejtek boszorkánykonyhája A Richter Tudós Klub online közvetítésén a biotechnológiai készítményekről és terápiákról lesz szó december 10-én! A biotechnológia hozta el az áttörést a gyógyításban azzal, hogy egyre inkább személyre szabhatóak lesznek a terápiák a súlyos betegségekben is. Csatlakozzatok a Richter Tudós Klub szegedi eseményéhez, és ismerjétek meg a témát tudományos megközelítésből! A kerekasztal…



Online", "startDate":"2020-12-10", "endDate":"2020-12-10", "startTime":"16:00", "endTime":"17:00", "location":"Online", "options":["Apple","Google","iCal","Microsoft365", "MicrosoftTeams", "Outlook.com"], "timeZone":"Europe/Budapest", "iCalFileName":"Richter Tudós Klub: A sejtek boszorkánykonyhája", "label":"Naptárba"}

A sejtek boszorkánykonyhája

A Richter Tudós Klub online közvetítésén a biotechnológiai készítményekről és terápiákról lesz szó december 10-én! A biotechnológia hozta el az áttörést a gyógyításban azzal, hogy egyre inkább személyre szabhatóak lesznek a terápiák a súlyos betegségekben is.

Csatlakozzatok a Richter Tudós Klub szegedi eseményéhez, és ismerjétek meg a témát tudományos megközelítésből!

A kerekasztal beszélgetés résztvevői:
Prof. Dr. Szekanecz Zoltán, tanszékvezető egyetemi tanár, Debreceni Egyetem, Reumatológiai Tanszék, Dr. Bogsch Erik, a Richter Gedeon Nyrt. biotechnológiai üzletágának igazgatója, Dr. Kozma Róbert, a Richter Gedeon Nyrt. belföldi értékesítési és marketing igazgatója. A beszélgetést vezeti: Jaksity Kata

Az alábbi linken lehet elérni: https://www.facebook.com/events/844176803077746

Vissza az Eseménynaptárba