Helyszín: Egészségügyi Menedzserképző Központ, Budapest Kútvölgyi út 2.

Dátum: 2020.09.11.

{"name":"Minőségügyi és betegbiztonsági menedzser diplomaátadó ünnepség", "description":"

A Minőségügyi és betegbiztonsági menedzser szakirányú továbbképzési program MBM 18 hallgatói sikeresen befejezték a tanulmányaikat. A hallgatóknak méltó ünneplés keretében igyekszünk emlékezetessé tenni a három féléves képzés utolsó hivatalos mozzanatát. Ennek jegyében tisztelettel meghívjuk Önt a 2020. szeptember 11-én (péntek) 15:00-kor kezdődő Diplomaátadó Ünnepségre. Az esemény helyszíne a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központ (1125 Budapest,…



Egészségügyi Menedzserképző Központ", "startDate":"2020-09-11", "endDate":"2020-09-12", "startTime":"15:00", "endTime":"00:00", "location":"Egészségügyi Menedzserképző Központ", "options":["Apple","Google","iCal","Microsoft365", "MicrosoftTeams", "Outlook.com"], "timeZone":"Europe/Budapest", "iCalFileName":"Minőségügyi és betegbiztonsági menedzser diplomaátadó ünnepség", "label":"Naptárba"}

A Minőségügyi és betegbiztonsági menedzser szakirányú továbbképzési program MBM 18 hallgatói sikeresen befejezték a tanulmányaikat.

A hallgatóknak méltó ünneplés keretében igyekszünk emlékezetessé tenni a három féléves képzés utolsó hivatalos mozzanatát. Ennek jegyében tisztelettel meghívjuk Önt a 2020. szeptember 11-én (péntek) 15:00-kor kezdődő Diplomaátadó Ünnepségre. Az esemény helyszíne a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központ (1125 Budapest, Kútvölgyi út 2.) előadóterme.
A jelenlegi járványügyi helyzetben az ünnepség szűk körben kerül megrendezésre, a hallgatók vendéget nem hozhatnak és a szájmaszk használata kötelező!!!

Vissza az Eseménynaptárba