Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2021. január 19.
15279 Összes oltás
5847 Beoltott Semmelweis Polgár

DOSZ- Egészségtudományi és Innovációs Konferencia

Helyszín: Online, digitális elérhetőség

Dátum: 2021.01.29.

A Doktoranduszok Országos Szövetségének (DOSZ) Orvos- és Egészségtudományi Osztálya és a Semmelweis Egyetem Doktorandusz Önkormányzata meghirdeti első saját rendezésű konferenciáját, a DOSZ-Egészségtudományi és Innovációs Konferenciát.

Az esemény fő célja, hogy a világot sújtó járványhelyzet ellenére minél több doktorandusznak adjunk lehetőséget kutatási eredményeik ismertetésére és saját ismereteik bővítésére.

A szimpózium időpontja 2021. január 29-30.

A lebonyolítás online formában Microsoft Teams rendszeren keresztül történik.
A rendezvény hivatalos nyelve angol, de a magyar nyelvű előadás lehetősége is adott.
A résztvevők kutatási anyagukat absztrakt formájában tudják feltölteni.

Az absztrakt leadási határideje 2021. január 15. (éjfél)
Absztrakt feltöltés: https://forms.gle/Z3k72YMh7iezJFUN7

Magyarország orvosi egyetemeinek PhD hallgatói mellett szeretnénk lehetőséget biztosítani a határon túli testvéregyetemek doktoranduszainak számára is, hogy előadásukkal színesítsük az eseményt és emeljék a konferencia színvonalát.

A résztvevőknek lehetőségük van az orvos- és egészségtudomány bármely területéről választott témával jelentkezni. Az egyes témakörök közül kiemelt szerepet kapnak továbbá a különféle innovációs projektek és ezek hatásai az egészségügyre.

Valamennyi előadott kutatási munka okleveles elismerésben részesül, és az egyes szekciók legjobb előadásait díjakkal jutalmazzuk.

A tudományos művek prezentálása mellett világszinten elismert kutatókkal és oktatókkal folytatott kerekasztal-beszélgetések, workshopok és plenáris ülések is várhatók.

A konferencia fővédnöke Prof. Dr. Ferdinandy Péter.

Vissza az Eseménynaptárba