Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2021. március 05.
66714 Összes oltás
10868 Beoltott Semmelweis Polgár

54. NEVES FÓRUM: Mi fáj? Gyere, mesélj!

Helyszín: Online, digitális elérhetőség

Dátum: 2021.02.04.

A következő betegbiztonsági Fórum alkalmával szeretnénk ráirányítani a figyelmet a fájdalommenedzsment jelentőségére, és képet adni az érdeklődők számára az aktuális hazai helyzetről, a fejlesztési lehetőségekről. Bemutatunk két intézményi, jelenleg is működő jógyakorlatot a perioperatív fájdalomcsillapítás témakörében, valamint szó esik majd a fájdalommenedzsment egyéb területeiről. Bemutatkozik a Fórum közönségének a Magyarországi Fájdalom Társaság, és megismertetjük a résztvevőkkel a projekt keretében, a Társasággal történő együttműködésben kifejlesztett perioperatív átadólapot is.

A Fórumra – a járványügyi helyzetre való tekintettel – online módon kerül sor.

Időpont: 2021. február 4. 13.30-16.00

A részvétel ingyenes. Kérjük, hogy részvételi szándékát az alábbi linken jelezze: https://www.surveymonkey.com/r/nevesforumreg

A regisztrációkor megadott e-mail címre az eseményt megelőzően juttatjuk el az online csatlakozáshoz szükséges linket.

A Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központja a NEVES Program szakmai koordinátoraként kiemelt céljának tekinti a betegbiztonság javítását. Ennek jegyében indítottuk útjára Betegbiztonsági Fórumunkat, amely egy-egy kiemelt terület megvitatását teszi lehetővé minőségüggyel foglalkozó szakemberek, orvosok, szakdolgozók, döntéshozók részvételével.

Moderátorok: Dr. Belicza Éva, Dr. Lám Judit

További információ:

+36 1 488 7612

neves@emk.sote.hu

info.nevesforum.hu

Vissza az Eseménynaptárba