Az Alumni Igazgatóság most induló eseménysorozatának első vendége dr. Meskó Bertalan, a The Medical Futurist Institute vezetője volt, aki a mesterséges intelligenciáról tartott előadást.

November 13-án került sor az Alumni Igazgatóság rendezésében az Alumni Szalon első alkalmára. A most induló eseménysorozat célja, hogy összekapcsolja az intézményben végzetteket, lehetőséget teremtve a szakmai kapcsolatok építésére és aktuális témákról szóló inspiráló beszélgetésekre.
Az esemény vendége dr. Meskó Bertalan, a The Medical Futurist Institute vezetője volt, aki előadásában a mesterséges intelligencia (MI) szerepéről beszélt az egészségügy területén.

Galéria

12kép

A Semmelweis Szalonban több mint száz érdeklődő gyűlt össze. Az Alumni Igazgatóság azonban nem csak a helyszínen várta az eseménnyel kapcsolatos észrevételeket és javaslatokat, de továbbra is örömmel fogadnak minden véleményt a sorozat fejlesztésével kapcsolatban az alumni@semmelweis.hu e-mail címen.

Az Alumni Szalon soron következő alkalmára december 13-án kerül sor, a téma ekkor a Mentális egészség, kiégés, stresszkezelés lesz, amelyre minden érdeklődőt várnak.
Részletek és regisztráció elérhető az alábbi linken:

https://semmelweis.hu/alumni/rendezvenyek/alumni-szalon/

Alumni Igazgatóság

A cikket a Semmelweis Egyetem Kommunikációs Igazgatósága tette közzé.