Már lehet regisztrálni a Semmelweis Egyetem január 27-i online nyílt napjára, ahol az egészségügyi oktatás iránt érdeklődő leendő hallgatók és szüleik minden fontos információt megkaphatnak a felvételiről, a tanrendről, a képzésekről, a kollégiumi lehetőségekről és a diploma értékéről.

Hol tanulnak az orvostanhallgatók? Hogyan értékelődött fel az utóbbi években még inkább az egészségügyi szakemberek, többek között az ápolók, gyógytornászok, dietetikusok, menőápolók, szülésznők munkája? Melyik az a hiánypótló szak, amely jelenleg hazánkban csak a Semmelweis Egyetemen érhető el? Hogyan néz ki egy fantomfej labor, ahol a fogorvosok gyakorolnak? Mi történik a tangyógyszertárban? Melyik az a világon egyedülálló fejlesztési módszer, ami a Semmelweisen sajátítható el? Milyen középfokú szakképző iskolákban várják az egészségügy iránt elkötelezett, majdani egyetemistákat? Hogyan lehet csatlakozni a tehetséggondozó programokhoz? És miért érdemes a Times Higher Education (THE) 2023-es összesített rangsora szerint a világ legjobb 250 egyeteme között számon tartott Semmelweist választani?

Az intézmény hat kara és négy középfokú szakképző iskolája idén is olyan programsorozatot állított össze a január 27-i online nyílt napra, amelyen minden felmerülő kérdésükre választ kaphatnak az érdeklők az egyetem oktatóitól, hallgatóitól.

A rektori köszöntő után online fórumok, interaktív körséták, hallgatói és oktatói előadások is szerepelnek a színes programok között.

Regisztráció és részletes program ide kattintva érhető el.

Dávid Orsolya
Fotó: Kovács Attila – Semmelweis Egyetem

A cikket a Semmelweis Egyetem Kommunikációs Igazgatósága tette közzé.