Az immár több tízezer főt számláló Semmelweis Alumni közösségéből első körben 5000 fő kiválasztásával indult útjára 2022. augusztus 15-én a Semmelweis Egyetem új online közösségi platformja. A felületet online találkozási és kapcsolatépítési színtérnek szánja a Semmelweis Alumni Igazgatósága, továbbá a tervek szerint az érdeklődők értesülhetnek programokról, karrierlehetőségekről, valamint támogathatják az egyetem alapítványát és jótékonysági akciókban vehetnek részt.

A pilot program keretén belül létrejövő online felület lehetőséget ad arra, hogy a végzősök, valamint a volt évfolyamtársak, illetve mindazok, akiknek közös a kutatási, érdeklődési körük – például egyazon évfolyam, kar tagjai – egymásra találhassanak.  A platform használói folyamatosan nyomon követhetik az Alumni Igazgatóság tevékenységét, a Semmelweis Egyetem programjait és rendezvényeit, valamint létrehozhatnak akár saját szervezésű összejöveteleket, eseményeket és közösségi csoportokat is. Az új online platform használatával lehetőség nyílik a többi között arra is, hogy a már regisztrált alumnusok saját interaktív fórumok létrehozásával, és az alapvető közösségi funkciók – üzenetküldés, hozzászólások – használatával tegyék gördülékenyebbé az egymás közötti kommunikációt.

 

 

A Karrier modul használatával egyetemi álláshirdetések tekinthetők meg, ugyanakkor a Semmelweis Alumni csapata folyamatosan dolgozik más üzleti partnerek bevonásával álláshirdetések, munkaerőpiaci szereplők ajánlatainak megjelenítésén is, így érdemes folyamatosan figyelni az aktualitásokat.

A platformon belül lehetőség van a Semmelweis Alapítvány támogatására, adományok gyűjtésére a Semmelweis Egyetem és az Alapítvány oktatási és stratégiai céljainak megfelelően.

A pilot programban kiválasztott, már regisztrált tagok aktivációs linket kapnak a belépéshez. Az eddig még nem regisztrált alumnusok és végzettek jelentkezését a https://alumni.semmelweis.hu oldalon várjuk, a platform használói körét pedig folyamatosan bővítjük!

Semmelweis Alumni Igazgatóság

A cikket a Semmelweis Egyetem Kommunikációs Igazgatósága tette közzé.