A Mihálkovics Alapítvány és az Apáthy István Alapítvány minden évben pályázatot hirdetnek orvos- és fogorvostanhallgatóknak az anatómia, valamint a fogorvostudomány elméleti tárgyköréből írandó tudományos dolgozat, illetve az Anatómiai Múzeum részére az oktatást elősegítő preparátumok készítésére. Ez évben a héttagú pontozó szakmai bizottság és a kuratórium egyhangú döntése alapján, a Mihálkovics Alapítvány az első és második hely mellett két megosztott harmadik díjat ítélt meg a pályázóknak.
Az okleveleket dr. Fehér Erzsébet, a Mihálkovics Alapítvány kuratóriumának titkára adta át. A nyertesek segítő tanárai voltak dr. Ruttkay Tamás, dr. Baksa Gábor, dr. Fábián Bálint és dr. Székely Réka.

I. díj
Ádám Noémi (ÁOK III. évfolyam) „A fej-nyak régió legfontosabb neuroanatómiai képletei” című munkája.

II. díj 
Zengő Bettina és Roskovics Henrik Tamás (ÁOK II. évfolyam) „A fej-nyak térségei, különös tekintettel a nervus facialis ágrendszerére és a fossa infratemporalisra” című munkája.

Megosztott III. díj
Katona Viktória (ÁOK III. évfolyam) „A mediastinum térségei, különös tekintettel annak ér és idegképleteire” című munkája.
Póczos Mátyás (ÁOK II. évfolyam) „A női kismedence topográfiája lateralis feltárásból, különös tekintettel a méh helyzetére” című munkája

Galéria

5kép