Az eddigi regisztrációk alapján legtöbben az Általános Orvostudományi Kar (ÁOK), valamint az Egészségtudományi Kar (ETK) és a Fogorvostudományi Kar (FOK) iránt érdeklődtek, de sokakat vonzanak az egyetem többi karának, valamint szakképző iskoláinak, tudományos diákköri és tehetséggondozó programjainak előadásai is. A program kezdete előtt egy nappal már több mint 3 ezren regisztráltak a Semmelweis Online Nyílt Napra, de továbbra is lehet jelentkezni.

Az egyetem idén rendhagyó módon, online rendezi meg nyílt napját – a január 15-16-i Semmelweis Online Nyílt Napon az egyetem mind a hat kara, a tudományos és tehetséggondozó programok, valamint a szakképző iskolák is bemutatkoznak.

Az összegyetemi eseményre már több mint 3000-en regisztráltak. Az eddigi jelentkezések alapján különösen népszerűnek számítanak az ÁOK, valamint az ETK és a FOK képzései, de a többi kar, a szakképző iskolák, a Tudományos Diákkör, valamint a Kerpel-Fronius Ödön Tehetséggondozó Program előadásai, tájékoztatói és bemutatói iránt is nagy az érdeklődés.

Továbbra is lehet regisztrálni az Online Nyílt Nap oldalán – a Zoomon keresztül közvetített interaktív programok közül több esetében is lehetőség lesz kérdezni az előadókat és hallgatókat. Ha azonban valamelyikre betelnek a helyek, élő közvetítés formájában is követhetőek maradnak az előadások – ezeknek linkjét e-mailen kapják meg a regisztrálók.

További információ a linkre kattintva olvasható.

Szabó Ádám
Fotó: Kovács Attila – Semmelweis Egyetem (illusztráció)

A cikket a Semmelweis Egyetem Kommunikációs Igazgatósága tette közzé.