Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2021. január 23.
17364 Összes oltás
7334 Beoltott Semmelweis Polgár

A Fiatal Kutatók Akadémiája (FKA) tagfelvételi pályázatot hirdet a 2021–2026 közötti periódusra.

A tagválasztás szempontjai: tudományos kiválóság és a tagság keretében tervezett tevékenység.

A pályázat célja az FKA tagság elnyerése meghatározott időtartamra, 5 évre. A jelen tagválasztás során 12 fő nyerhet felvételt az FKA-ba, tagságuk kezdő dátuma 2021. május 1.

A jelenlegi tagok listája az FKA honlapján tekinthető meg. A tagok az FKA-hoz kötődő tevékenységüket kutatási-oktatási kötelezettségeik mellett, társadalmi munkában végzik.

A pályázat meghirdetésének időpontja: 2021. január 4.

További részletek a pályázattal kapcsolatban a Magyar Tudományos Akadémia honlapján érhetők el 

Kérdés esetén az FKA jelenlegi semmelweises tagjaihoz lehet fordulni: Alpár Donát, Bazsáné Csuka Dorottya, Béni Szabolcs, Enyedi Balázs, Lázár Zsófia és Toldi Gergely.
 
A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) és az MTA Fiatal Kutatók Akadémiája “OTKA 2021 Workshop” címmel online tájékoztató fórumot szervez 2021. január 28-án 14:00 és 15:30 óra között. A rendezvényen az NKFIH munkatársai ismertetik a hazai alapkutatási pályázatok elkészítésével kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat és újdonságokat, valamint praktikus tanácsokat adnak a pályázatok hatékony összeállításához. A program végén az érdeklődőknek lehetősége lesz kérdéseket feltenni az NKFIH képviselőinek az OTKA pályázatokkal kapcsolatban. A workshop teljes programja, illetve a regisztráció ide kattintva érhető el.