SE Felvételi különszám Az egyetem 2021 januárjában rendhagyó formában, online tartja meg nyílt napját. A 2021. január 15-16-i Semmelweis Online Nyílt Napon az érdeklődők megismerhetik a 2021 őszén induló középfokú és egyetemi szintű képzéseket, a tehetséggondozó programokat, valamint érdekes, interaktív előadásokat is hallgathatnak, betekinthetnek az intézmény legizgalmasabb oktatási helyszíneibe, bepillantást nyerhetnek a hallgatói életbe és minden fontos információt megtudhatnak, ami a sikeres felvételihez szükséges.

Az esemény alkalmából elkészült a Semmelweis Újság Felvételi különszáma is, melyben bemutatkozik az egyetem hat kara: az Általános Orvostudományi Kar, az Egészségügyi Közszolgálati Kar, az Egészségtudományi Kar, a Fogorvostudományi Kar, a Gyógyszerésztudományi Kar és a Pető András Kar. Emellett számos információ megtalálható benne a Kerpel-Fronius Ödön Tehetséggondozó Programról, a Tudományos Diákkörről, a Semmelweis Egyetem hallgatói szervezeteiről és négy középfokú szakképző iskolájáról is.

A Felvételi különszám ezen a linken tölthető el digitális formában (pdf). Az újság lapozható formában szintén megtekinthető a Semmelweis Kiadó oldalán