A 2018/2019-es tanév tavaszi félévére szóló CEEPUS Freemover hallgatói és oktatói mobilitási ösztöndíj-lehetőségek:

A Freemover pályázattípusban a CEEPUS tagországok bármely felsőoktatási intézményében aktív státuszú hallgatók és főállású oktatók nyújthatnak be pályázatot valamennyi CEEPUS ország bármely akkreditált felsőoktatási intézményébe a tavaszi félévre, az intézmény egyéb CEEPUS hálózati részvételétől függetlenül. A Freemover pályázatokat a rendelkezésre álló szabad hónapkeret erejéig tudják jóváhagyni az egyes fogadó országok.

CEEPUS tagországok: Albánia, Ausztria, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Csehország, Horvátország, Koszovó, Lengyelország, Macedónia, Magyarország, Moldova, Montenegró, Románia, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia.

A jelentkezési határidő 2018. november 30.

A hazai hallgatók és oktatók számára szóló pályázati felhívásunkat ezen a linken érik el.

Amennyiben bejövő hallgatót vagy oktatót fogadnának CEEPUS tagországbeli intézménytől, kérjük, hogy angol nyelvű felhívásunkat továbbítsák a lehetséges külföldi érdeklődők/küldő intézmények felé:

https://tka.hu/new/10655/ceepus-freemover-mobility-scholarships-to-hungary-in-the-summer-semester-of-the-academic-year-20182019.

A CEEPUS programról bővebb információ a fenti linkeken és honlapunkon található: http://www.tka.hu/palyazatok/114/ceepus.

A kérdéseket a ceepus@tpf.hu e-mail címre várják.