A Semmelweis Orvostudományi Egyetem Alapítvány Kuratóriuma a TÁMOP 4.1.1. A-10/2/KMR kódszámú, „Hallgatói és intézményi szolgáltatásfejlesztés a Semmelweis Egyetemen” című projekt keretében a Semmelweis Egyetemen megvalósuló roma felzárkóztatási és tehetséggondozási programban résztvevő hallgatóknak a 2017/2018-as tanévre felsőoktatási ösztöndíjat hirdet.

Az alapítványi felsőoktatási ösztöndíjra – kitöltött pályázati adatlap és hallgatói jogviszony igazolás beadásával – pályázhatnak a Semmelweis Egyetem bármely karán államilag támogatott, illetve költségtérítéses képzésben részt vevő hallgatók, akik jelenlegi tanulmányaik során legalább két félévre beiratkoztak és a TÁMOP 4.1.1.A-10/2/KMR kódszámú, „Hallgatói és intézményi szolgáltatásfejlesztés a Semmelweis Egyetemen” című projekt keretében megvalósuló roma felzárkóztatási és tehetséggondozási programban is részt vesznek.

Az alapítványi felsőoktatási ösztöndíj a Semmelweis Egyetem bármely karára beiratkozott és a pályázati feltételeknek megfelelő hallgatóknak egy aktív félévre szól. Összege egyszeri 150.000.-Ft.

A pályázat a pályázati adatlapból és annak mellékleteiből áll. A pályázati adatlapot és a hallgatói jogviszony igazolást elektronikus úton kell benyújtani a SOTE Alapítvány Kuratóriumának címezve

a sotealapitvany@gmail.com e-mail címre,

2018. február 20-án, 12.00 óráig.

A pályázati felhívás pdf formátumban innen, a pályázati adatlap pedig erről a linkről tölthető le.

Pályázati felhívás:

Pályázati adatlap:

 

A cikket a Semmelweis Egyetem Kommunikációs Igazgatósága tette közzé.