A  Semmelweis Egyetem Innovációs Igazgatósága idén is meghirdeti a Semmelweis Innovációs Díj pályázatot.

Az Innovációs Díj célja a Semmelweis Egyetem hallgatói, kutatói által létrehozott tudományos eredmények népszerűsítése, széles körben történő megismertetése, a létrejött szellemi termékek hasznosításának elősegítése. A díj azoknak a hallgatóknak, kutatóknak adható, akik olyan új tudományos eredményt, innovatív megoldást dolgoztak ki, amely üzleti szempontból is hasznosítható lehet – ehhez az Innovációs Igazgatóság segítséget nyújt a díj elnyerésén felül is.

Az Innovációs Díjra egyénileg vagy csapatban lehet pályázni leginnovatívabb TDK munka, leginnovatívabb PhD munka, leginnovatívabb kutató munka és leginnovatívabb klinikai kutató munka kategóriákban.

Az elnyerhető pénzdíj összege a leginnovatívabb TDK munkáért 250 ezer Ft, a leginnovatívabb PhD munkáért 500 ezer Ft, a leginnovatívabb kutató munkáért 1 millió Ft és a leginnovatívabb klinikai kutató munkáért 1 millió Ft.

Pályázni az előírt dokumentumok kitöltésével, 2017. november 30-ig lehet elektronikus formában, a felhívás és a hozzá tartozó dokumentumok az Innovációs Igazgatóság honlapjáról tölthetőek le:

https://semmelweis.hu/innovacios-igazgatosag/rendezvenyek/semmelweis-innovacios-dij-felhivas/