Legyenek büszkék a tudásukra, és legyenek biztosak abban, amit a Semmelweis Egyetemen tanultak! – ezt tanácsolta dr. Szél Ágoston a végzett hallgatóknak. Az egyetem rektora azt kívánta a Végzős Bál résztvevőinek, hogy találják meg azt a konkrét hivatást, amelyben sok éven át örömüket lelik majd. A hatodik Végzős Bált az Alumni Igazgatóság szervezte, a vacsorán 300-nál is több végzős, a vacsora utáni mulatságon pedig hatszáznál is több vendég vett részt. A hallgatók által beküldött fotókból vetítést is rendeztek.

Az egyetemi évek lezárása kettős élmény, egyfelől szomorú, hiszen egy csodálatos időszak végét jelenti, másfelől azonban egy új, talán még izgalmasabb és produktívabb életszakasz kezdődik ilyenkor – mondta dr. Szél Ágoston. Az egyetem rektora egy személyes történettel illusztrálta milyen fontos is, hogy az ember stabil tudással indulhat el a pályán, majd arra bátorította a frissen végzetteket, hogy bízzanak magukban és a Semmelweis Egyetemen elsajátított tudásukban.  

A vacsorán háromszáznál is többen vettek részt, míg az azt követő mulatsághoz körülbelül ugyanennyien csatlakoztak még. Az egyetem valamennyi kara szép számmal képviseltette magát, a vacsora alatt a hallgatók által beküldött csaknem 750 fotóból készült összeállítást vetítették le.

Kele Tímea
Fotó: Kovács Attila – Semmelweis Egyetem

Galéria

9kép