Kedves PhD-hallgatók, Rezidensek!

Amennyiben Ön is részt szeretne venni a Magyar Személyre Szabott Medicina Társaság VII. augusztusi kongresszusán, továbbá igénybe szeretné venni a herceghalmi Abacus hotel catering-szolgáltatását és a jelen kíván lenni a konferencia társasági eseményén is, lehetősége van pályázatot benyújtani!

A legjobb pályázók teljes konferenciaköltségét a Magyar Személyre Szabott Medicina Társaság fedezi!

A pályázó az általa benyújtott dokumentum keretében bemutatja, hogy milyen kutatásokat végzett a személyre szabott orvoslás területén.

A pályázat terjedelme:

  • 1000-1200 szó

A pályázat benyújtásának módja: 

A pályázat benyújtásának határideje: 2016. július 15.

Kérjük, hogy a pályázat benyújtásakor adják meg nevüket, címüket, e-mail és telefonelérhetőségüket.

A pályázatokat a Magyar Személyre Szabott Medicina Társaság vezetősége értékeli és a nyertes pályázókat elektronikus úton értesíti.

Röviden a kongresszusról

A Magyar Személyre Szabott Medicina Társaság életre hívásával az egészségipar, kutatás-fejlesztés és orvoslás terén működő szereplők kötelezettséget vállaltak arra, hogy munkájukkal hozzájáruljanak ahhoz, hogy a hazai egészségügy és annak működési elvei terén az elkövetkezendő években jelentős változások mehessenek végbe. A Személyre Szabott Orvoslás (SZSZO) paradigmaváltást jelent a gyógyításban, egészség-gazdaságban, transzlációs medicinában. Ennek szellemében kerül sorra hetedik kongresszusunk, melynek előadásai A személyre szabott orvoslás hatása a jövő egészségügyére összpontosulnak.

Helyszín: Abacus Hotel, Herceghalom

Időpont: 2016. augusztus 26-27.

Bővebb információ: www.mszmt.hu