2015. április 26-án rendezik meg a II. ELTE – Egyetemi – Főiskolai Dolgozók Sport Kupáját. A rendezvény célja, hogy a hazai felsőoktatási intézmények – köztük a Semmelweis Egyetem – dolgozói és oktatói számára egy olyan szabadidős sportolási lehetőség biztosítson, melynek keretein belül összemérhetik tudásukat az ELTE sportpályáin. A szervezők a fővárosi egyetemek-főiskolák közötti együttműködést is szeretnék erősíteni a rendezvénnyel.

A jelentkezők három sportágban, kispályás fociban, kosárlabdában és teniszben vetélkednek majd. A sportágak első három helyezett csapatai és egyéni tenisz játékosai kupa, érem, oklevél díjazásban részesülnek, valamint a szponzorok felajánlásait nyerhetik. A kupák gólkirályát és pontkirályát is külön díjazzák.

A szervezők várják a Semmelweis Egyetem csapatainak jelentkezését. Nevezési határidő: 2015. április 17. A nevezéssel kapcsolatos információ a www.eltesport.hu-n és a 06 20 262 44 69-es telefonszámon érhetők el.

A torna fővédnöke dr. Mezey Barna, az ELTE rektora és dr. Hofmann Tamás Újbuda polgármestere. A torna védnökei Szabó Bence, a MOB főtitkára, dr. Kiss Ádám, a MEFS elnöke és dr. Pálfia Zsolt, az ELTE FDSZ elnöke.

PP