20110624-IMG_1530Egyéni kategóriában június 12-ig lehet jelöltet állítani a 2013-as Astellas-díj – Az év egészségügyi szakdolgozója pályázaton. A díj a hazai egészségügyben nagyszerű munkát és kiemelkedő teljesítményt nyújtó szakemberekre kívánja felhívni a nagyközönség és a szakma figyelmét.
Az alapvetően szakmai pályázaton idén is a kórházak, klinikák és rendelőintézetek ápolási- és orvosszakmai vezetői, valamint az alapellátási szakterületen tevékenykedő orvosok jelölhetnek. Egyéni kategóriában jelölés az alapellátás, a járóbeteg-ellátás, illetve a fekvőbeteg-ellátás szakterületéről kezdeményezhető.

20110624-IMG_1684A korábbinál jóval szélesebb összefogással, az Astellas Pharma és a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara mellett immár a négy legnagyobb, az egészségügyi szakdolgozó képzésben érintett egyetem részvételével indult útjára a 2013-as Astellas-díj – Az év egészségügyi szakdolgozója pályázat. A pályázat rangját emeli, hogy tavaly óta a kiemelkedő teljesítmények elismerésére az Astellas-díj mellett a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) és a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar által felajánlott különdíjak is lehetőséget biztosítanak. Az idei pályázat fővédnöke dr. Szél Ágoston, a Semmelweis Egyetem rektora.

Az összeállított, kész jelölési dokumentumot az info@astellasaszakdolgozokert.hu e-mail címre, azzal párhuzamosan pedig kinyomtatva, a jelölő által aláírva postán a SESAME Pályázati Iroda címére (1660 Budapest, Pf. 448.) kell elküldeni. További információ ugyanitt kérhető.

T-Sz.Sz.